Ιαπωνική Α.Ε.

Ιαπωνική Α.Ε. …. όσοι ασχολούνται με τα αυτοκίνητα την γνωρίζουν, γι’ αυτούς που δεν την γνωρίζουνε διαβάστε παρακάτω ποια είναι και τι κάνουμε εμείς στην εταιρεία.

 

Η ΙΑΠΩΝΙΚΗ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1973, με κύριο αντικείμενο το εμπόριο Ανταλλακτικών για Ιαπωνικά αυτοκίνητα, καθώς ο αριθμός τους υπερέβαινε το 50% του στόλου των αυτοκινήτων της χώρας.
Στο πέρασμα των χρόνων αναπτύχθηκε συνεργασία με τους κορυφαίους κατασκευαστές ανταλλακτικών της Ιαπωνίας, με αρκετούς δε, αποκλειστική για την Ελλάδα.

Από την ίδρυση της εταιρείας μας, το εξειδικευμένο προσωπικό μας, σφυρηλάτησε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, οι οποίοι ανέκαθεν απολάμβαναν άριστη εξυπηρέτηση και ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.
Οι απαιτήσεις αυξάνονταν συνεχώς και επεκτείναμε σταθερά το δίκτυο των καταστημάτων μας, ώστε να παρέχουμε καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση.

Το 1990, υπήρξε μία σημαντική χρονιά στην ιστορία της ΙΑΠΩΝΙΚΗΣ
. Προβλέποντας τις επερχόμενες αλλαγές στη διάρθρωση της αγοράς του αυτοκινήτου, με την αύξηση του στόλου των Ευρωπαϊκών αυτοκινήτων, επεκτείναμε τη γκάμα των προϊόντων μας, συνάπτοντας συνεργασία με τους σημαντικότερους Ευρωπαίους κατασκευαστές ανταλλακτικών.

Το 1998, γίναμε μέλος του παγκόσμιου οργανισμού εταιρειών Aftermarket, ΤΕΜΟΤ International
Το 1999, η ΙΑΠΩΝΙΚΗ ήταν ο μεγαλύτερος διανομέας ανταλλακτικών αυτοκινήτων στον Ελληνικό χώρο. Σημαντικές αλλαγές στην μετοχική σύνθεση της εταιρείας οδήγησαν σε ανακατάξεις και από το σημείο αυτό, ξεκίνησε ένας νέος κύκλος ανάπτυξης, με κύριο στόχο τη μετάβαση από την απλή διανομή ανταλλακτικών, στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για τους πελάτες μας.
Από το 2000, εξελισσόμαστε και πάλι σε μία από τις κορυφαίες και πιο καινοτόμες εταιρείες στο χώρο του ελληνικού aftermarket.

Πηγή πληροφοριών και λογοτύπου: iaponiki.gr

 

Εμείς για την Ιαπωνική, είμαστε οι συνεργάτες τους σε τεχνικό επίπεδο του δικτύου όπως και στην αντιμετώπιση προβλημάτων των υπολογιστών και server τους. Βρισκόμαστε δίπλα τους ως άμεση συνεργάτες υποστήριξης στα υποκαταστήματα Θεσσαλονίκης, Καστοριάς και Καβάλας την στιγμή που μας χρειάζονται!

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.modnet.gr/%ce%b9%ce%b1%cf%80%cf%89%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b1-%ce%b5/

Μετάβαση στο περιεχόμενο