Κανων – Πολιτιστικά Ταξίδια – Γεωγραφικες Αποστολές

Κανών… τι είναι ο κανόνας και τι κάνουμε εμείς για αυτούς…;;;

 

Η συνεργασία με την εταιρεία “Κανόνας” ξεκίνησε επιλύοντας τυχαία ένα απλό για εμάς πρόβλημα επικοινωνίας των e-mail του πελάτη με το σύστημα των e-mail. Ένα πρόβλημα το οποίο ΔΕΝ οφειλόταν ούτε στον πελάτη αλλά ούτε και στην εταιρεία παροχής υπηρεσιών Web Hosting και E-mail. Πρόβλημα καθαρά των ρυθμίσεφων των συστημάτων. Το πρόβλημα επιλύθηκε το συντομότερο δυνατόν κι έκτοτε υποστηρίζουμε τον πελάτη μας σε θέματα τεχνικών προβλημάτων των Η/Υ, σε θέματα λογισμικού όπως και σε θέματα δικτύου.
Αυτοί είμαστε εμείς για την Κανών!

 

Ο Κανών είναι η μόνη ταξιδιωτική εταιρία στην Ελλάδα που ασχολείται αποκλειστικά με τα Πολιτιστικά Ταξίδια και τις Γεωγραφικές Αποστολές. Τα ταξίδια του Κανόνα δεν απευθύνονται σε κοινούς τουρίστες, αλλά περισσότερο σε ταξιδιώτες που έχουν ταξιδιωτική εμπειρία και ανήσυχο πνεύμα.

Αν σας έχουν συναρπάσει τα ταξίδια του Μάρκο Πόλο και του Λίβινγκστον, αν έχετε ονειρευτεί τα ταξίδια του Τζακ Λόντον και των εξερευνητών του περασμένου αιώνα, αν έχετε ενθουσιαστεί βλέποντας ντοκιμαντέρ με εξωτικά τοπία, άγνωστες φυλές και περιπέτειες στα πιο απρόσιτα μέρη του πλανήτη, τότε ο Κανών σας περιμένει.
Αυτός είναι ο κανόνας!
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους: kanon

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.modnet.gr/%ce%ba%ce%b1%ce%bd%cf%89%ce%bd-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%cf%84%ce%b1%ce%be%ce%af%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%ce%b3%ce%b5%cf%89%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%b9%ce%ba/

Μετάβαση στο περιεχόμενο