Το Γραφείο

Η επιχείρηση modnet ιδρύθηκε στα μέσα του 2007, με αντικείμενο εργασιών την παροχή υπηρεσιών που σχετίζονται με τα προϊόντα πληροφορικής, δικτύων και  την εμπορία συστημάτων πληροφορικής.

Η modnet εξειδικεύεται στο χώρο της πληροφορικής και μόνον…

Παρέχει την πρόταση – λύση – συμβουλή για κάθε χρήστη H/Y είτε είναι επαγγελματίας είτε οικιακός χρήστης. Παράγει με επώνυμα υλικά, εμπορεύεται επώνυμα προϊόντα, παρακολουθεί την τεχνολογική εξέλιξη, διαθέτει τις γνώσεις για την ολοκληρωμένη υλοποίηση του Η/Υ. Έχει την ικανότητα να εξελίσσεται και να ελίσσεται, να μαθαίνει και να εκμεταλλεύεται κάθε τι νέο υπάρχει στο χώρο της πληροφορικής. Ελέγχει και προμηθεύει στον πελάτη της, έμπειρο ή άπειρο χρήστη, αυτό που πραγματικά επιθυμεί και ταιριάζει στις ανάγκες του.

Η modnet κάθε μέρα που περνά μαθαίνει και δυναμώνει, προσφέρει φιλικό περιβάλλον, προσωπικό νέο – δυναμικό – έμπειρο και καταρτισμένο τεχνολογικά, έτοιμο να σας καλύψει πριν ή μετά την αγορά σας, όποια και εάν είναι αυτή.

Απολαμβάνουμε οι ίδιοι την χαρά και την ύπαρξη της τεχνολογίας, γνωρίζει άριστα τον χειρισμό της και ζητάει την άμεση εξυπηρέτηση της όταν παραστεί ανάγκη. Η ομάδα του modnet απαρτίζεται από την γενιά που μεγάλωσε πλάι στην εξέλιξη της τεχνολογίας, από τους ανθρώπους που πραγματοποίησαν το όνειρο τους – να κάνουνε το hobby τους επάγγελμα!!!
Αφοσιώνεται στις πραγματικές ανάγκες του πελάτη, ακούει, σκέφτεται, προτείνει, υλοποιεί, ολοκληρώνει και αγκαλιάζει την όλη διαδικασία από την στιγμή της παραγγελιοληψίας, παράδοσης, εγκατάστασης, λειτουργίας και σωστής εκτέλεσης και εκμετάλλευσης από τον τελικό χρήστη αλλά και πολύ περισσότερο της επερχόμενης υποστήριξης.
Αυτό λοιπόν που προέχει στη modnet και τη διακρίνει είναι το “after sales support”. Μια υπηρεσία που στις σύγχρονες μέρες της πληροφορικής τείνει να εκλείψει, σε εμάς αποτελεί πρώτο μέλημα μας και κανόνας απαράβατος…

Στοιχεία Γραφείου

modnet
Ιωάννης Χαντόγλου
IT Support Engineer
Απόλλωνος 24 – Κ. Τούμπα
Τ.Κ.: 544 54
Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 231 0 911-786

e-mail: info@modnet.gr

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.modnet.gr/office/

Μετάβαση στο περιεχόμενο